Masina de inlocuire

Ai avut un accident?

Conform noii legislatii aplicabile asigurarilor obligatorii de raspundere civila auto, daca ai fost pagubit intr-un accident rutier, ai dreptul sa primesti o masina de inlocuire pentru intreaga perioada a reparatiilor pe cheltuiala asiguratorului partii vinovate.

~ Art. 25 din Norma 20/2017 emisa de Autoritatea de Supraveghere Financiara ~

Cum functioneaza

Compania noastra nu este ceea ce ati considera a fi o companie conventionala de inchiriere de masini. Serviciul nostru are ca scop explicit furnizarea de autovehicule de inlocuire pentru acei soferi nefericiti care au suferit un accident de masina. In cazul in care nu au fost vinovati de accident, conducatorii auto pot fi eligibili pentru un autovehicul de schimb fara nici un cost pentru acestia. Procesul este format din sase pasi simpli, conceput pentru a fi cat mai rapid posibil.

1. PROCESUL DE APLICARE
 Ai doua moduri simple de a aplica! Ne poti suna la numarul de telefon 0722 889 889 sau completezi formularul de mai jos. Daca transmiti online cererea, vei primi un e-mail din partea noastra care va contine detaliile necesare in vederea finalizarii procesului.
2. APROBAREA SOLICITARII
Odata ce echipa noastra primeste cererea ta, obtinerea aprobarii este, de obicei, o practica extrem de rapida si poate fi efectuata de regula in cateva minute pentru cazurile cele mai simple.
3. PREDAREA MASINII DE INLOCUIRE
 Livram autovehiculul de inlocuire direct la unitatea reparatoare in momentul in care ai programare pentru inceperea reparatiilor sau, in cazul in care masina este nedeplasabila, putem asigura livrarea la domiciliul sau la locul de munca al clientului. Apoi iti oferim documentele de inchiriere pentru a le citi si a le semna.
4. MONITORIZAREA REPARATIILOR
 Echipa noastra profesionista va supraveghea progresul reparatiilor masinii tale in baza notei de constatare eliberata de asiguratorul RCA si te vom tine la curent cu privire la intregul proces, deci nu trebuie sa iti faci nicio grija in acest sens.
5. PRELUAREA MASINII REPARATE
Odata ce reparatiile au fost finalizate, urmatorul pas este sa predai masina de inlocuire la service-ul in care ai reparat autovehiculul personal. Daca masina ta a fost declarata dauna totala, vom aranja ca preluarea autovehiculului de inlocuire sa se efectueze imediat dupa primirea ofertei de despagubire din partea asiguratorului RCA.
6. RECEPTIONAREA PLATII
 Odata ce contractul de închiriere s-a finalizat, compania noastra va primi plata DIRECT de la compania de asigurari RCA a conducatorului auto vinovat astfel ca nu vei fi implicat in niciun fel in acest proces. Nu vom avea nevoie decat de copii ale devizului de reparatie.
 • beneficiezi gratuit de masina de înlocuire *

 • tractare *

 • pregatirea dosarului de daună

 • alegerea service-ului dorit

 • monitorizarea reparației

Pentru ca e dreptul tau!
*Beneficiază GRATUIT doar persoana păgubită!

APLICA PENTRU O MASINA DE INLOCUIRE GRATUITA!

  Nume si prenume (obligatoriu)

  Adresa ta de email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Te rugam sa introduci detalii cu privire la accidentul in care ai fost implicat (data evenimnt, nume asigurator RCA vinovat) dar si detalii cu privire la autovehicului avariat (marca, tip, an fabrcatie)

  Te rugam sa alegi o locatie